SKS Herentals kon tweemaal een achterstand ophalen. Ezaart speelde sterk. Maes bracht de thuisploeg op voorsprong maar Laeremans stelde op de 25' gelijk. In de tweede helft bracht Maes Ezaart opnieuw op voorsprong maar Stappaerts maakte kort daarna opnieuw gelijk. Volgend weekend speelt SKS Herentals thuis de topper tegen leider Nijlen.[i]Extra verslag Jef Peeters/SKS/ThalsFM:[/i]Een puntje meepikken op verplaatsing is altijd een goede zaak, zeker als je er keihard hebt moeten voor vechten. En dat was wel het feit op Ezaart dat in de eerste minuten van de wedstrijd reeds de deklat trof en even later een strafschop mistte. De gevreesde spits Dieter Maes kon dan wel in de 20' scoren maar Laeremans repliceerde meteen met een geplaatst afstandsschot, 1-1 na 25 minuten. Doelman Janssens moet nogmaals een schot van Maes pareren maar Kevin Pauwels krijgt de beste kans maar de bal rolt tergend traag naast de paal. Op een counter van SKS haalt Jef Peeters zwaar uit maar de lokale doelman zweeft de bal in hoekschop. De wedstrijd kent in de tweede helft een andere wending, SKS voert meer druk terwijl de thuisploeg met diepe ballen richting spitsen gaat werken. Zo komt Maes in de 63' alleen voor het SKS doel en wil de bal mooi plaatsen maar gelukkig gaat deze open kans naast.Aan de overkant mist de pas ingevallen Thomas Sels ook een reuzenkans als ook hij alleen voor doel komt maar onbegrijpelijk naast besluit. Ezaart stuurt in de 78' de bal weer diep en via de linker flank komt de voorzet aan de tweede paal waar Maes in één tijd aanneemt en scoort, 2-1.SKS gaat verwoed op zoek naar de gelijkmaker en er volgen heel wat warme momenten in de lokale zestien maar het zit SKS niet mee. SKS blijft aandringen en op vrijtrap van Mannaets kopt Peeters de bal door, die nu wel in de juiste voeten valt, deze van Stappaerts namelijk, en deze trapt van dichtbij de 2-2 op het bord. [b]Een opsteker voor Steve na zovele maanden van tegenspoed. Het verhoopte puntje wordt dan toch uit de brand gesleept en SKS blijft hierdoor op de tweede plaats van de rangschikking, na KFC Nijlen, de gasten van volgende week aan de Olympiadelaan.[/b]Janssens Tom-Verhaegen Christoph-Sels Gunter-Van Mechelen Toon-Mannaerts Yves-Laeremans Hans-Baeten Steffe (70' Stappaerts Steve)-Pauwels Kevin-Boumohcine Karim (75' Sels Thomas)-Van Den Eynden Eric (55' Van Genechten Steven)-Peeters Jef. Res.doelman Wuyts Filip.